1,9 115 коня е много корав мотор. Иска единствено навременна смяна на консумативи (масълце и филтри) и ще ти служи дълго и вярно. На Фиата съм с такъв двигател, вече е на 440000км и върви като пушка. 1,9 140 коня е 16 клапанов и за него съм чувал, че харчи повечко и тук-таме някое проблемче но като цяло дреболии...все пак си е на късмет, аз ако съм на твое място ще гледам за 115коня, може и да си внушавам но педала на газта реагира 2 пъти по-бързо от 140 коньовия и няма такъв лаг.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от JohnMirror Покажи съобщениеЗдравейте, съфорумци!
Причината да се регистрирам при вас е да почерпя от вашият опит като собственици на Алфа Ромео. Обмислям купуване на автомобил, който ще обслужва семейни нужди, ще върти около 8000 км годишно, от тях около 60% градско, а останалото предимно на къси извънградски дестинации до 100 км. не робувам особено на марки и при определяне на "заданието" резонно се ориентирам към нещо компактно, логично при което в полезрението ми попадна и Алфа Ромео 147 в двата си варианта 1.6 бензин и 1.9 дизел. При такъв годишен пробег моралната амортизация на автомобила ще изпреварва физическата и сметнах, че разумния бюджет би бил около 5000 лв. Нямам никакъв опит обаче с въпросната марка, а в България предразсъдъците в това отношение с лопата да ги ринеш затова сметнах за разумно да почерпя съвет от хора с опит. Ще съм благодарен да споделите опита си относно възможния избор на този модел, експлоатационни особености, най-ориентировъчна оценка на годишните разходи по подръжка при такъв режим на шофиране и дали автомобилът е толкова капризен, колкото го описват слуховете из нашенския фолклор. За допълнителен ориентир, не предвиждам вариант за бензинов двигател с газова уредба. Вашият опит и виждания по въпроса ще бъдат ценни за мен.
Благодаря!
JTD-то много ще те слуша , няма да сбъркаш ако вземеш .Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Най-вече като работи на място, на свободна мачкаш педала на газта и минават 2,3 секунди докато напълни оборотомера, на 115 коньовия мотор това го няма, пълни оборотомера веднага. Моята бивша алфа беше 2,4, 175 коня, реагираше по същия начин както и сегашната 159-ка е 2,4 и реагира бавно.Alfa 159 2,4 JTDm Q4
ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
ex Alfa 156 1,9 JTD
ex Alfa 75 1,8
Comment
-
Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщениеНай-вече като работи на място, на свободна мачкаш педала на газта и минават 2,3 секунди докато напълни оборотомера, на 115 коньовия мотор това го няма, пълни оборотомера веднага.
Comment
-
-
Вярно е !!!
Пробвал съм поне 10 към 10 коли .
115 не се замисля !
Към колегата с избора - 147 1,9 дизел 115 кс , това е най безпроблемния екземпляр и евтин за подръжка. И икономичен !Last edited by vovata; d.m.y г., 22:38.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщениеПичУвИ, изчезнаха ми стоп светлините. Пътувах и нямах възможност и желание да спирам и човъркам. Сещам се за стоп машинката на първо четене...идеи?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеВярно е !!!
Пробвал съм поне 10 към 10 коли .
115 не се замисля !
Към колегата с избора - 147 1,9 дизел 115 кс , това е най безпроблемния екземпляр и евтин за подръжка. И икономичен !
Икономичен , освен ако не се опиташ да го караш като 150-катаAlfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от _br4vo_ Покажи съобщениеНе си взимaй дизеловa,моятa вече месец нямa пaлене и е ходене по мъките,уж простa и нaдежднa aмa не бaш.Сегa ог еднa седмицa е при колегa познaт нa пловдивскaтa групa дaно дa я излекувa,че не знaм кaк ще я кaрaме.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениена кофти индивид си попаднал колега. недей да плашиш така колегата този мотор е наистина уникален.
Comment
Comment